Interul stânga suedez Sabina Jacobsen a semnat un contract pe doi ani cu echipa feminină de handbal CSM București, a anunțat, luni, clubul din Capitală.

”Lotul echipei de handbal feminin pentru sezonul 2017/18 este acum complet. Ultima sosită la București este suedeza Sabina Jacobsen, care a semnat un contract pentru următorii doi ani și va purta tricoul cu numărul 9”, potrivit sursei menționate.

Jucătoarea de 28 de ani și-a început cariera la Lugi HF (2012, Suedia), făcând apoi pasul către Danemarca (Randers HK, 2012-2014) și vine în România după trei ani petrecuți la FC Midtjylland, dintre care doi sub comanda actualei antrenoare a ”Tigroaicelor”, Helle Thomsen.

Sabina are 98 de partide și 130 de reușite în tricoul naționalei sale, precum și două medalii internaționale (argint european în 2010, bronz european 2014).

CSM București le-a transferat pentru noul sezon pe Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 și 2016, de la Buducnost Podgorica, pe jucătoarele norvegiene Marit Malm Frafjord (pivot) și Amanda Kurtovic (inter dreapta), ambele de la Larvik, și pe extrema dreapta Aneta Udriștioiu (Dunărea Brăila). Totodată, CSM București le-a prelungit contractele la cinci jucătoare din lotul actual, daneza Line Jorgensen, franțuzoaicele Gnonsiane Niombla și Camille Ayglon Saurina, suedeza Isabelle Gullden și croata Jelena Grubisic. CSM București are din această vară și un nou antrenor, daneza Helle Thomsen.

Foto: csmbucuresti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here