Semifinale cu favorite certe în Cupa României. Dar în competiția în care FCSB, Dinamo, Viitorul, CFR Cluj nu au reușit să ajungă în penultimul act, totul pare posibil!

FC Voluntari și ACS Poli Timișoara pot nu doar să câștige primul trofeu din palmares (vorbim de echipe care în urmă cu 10 ani nu existau!) dar pot aduce și bani frumoși celor care au curajul să parieze pe ele. Superbet.ro îți oferă cotă 6.00 pentru fiecare dintre cele două outsidere.

Profită de cotele Superbet.ro pentru câștigătoarea Cupei României:

https://www.superbet.ro/pariuri-speciale

ACS Poli și Voluntari joacă în deplasare în manșa tur pe terenul favoritelor Astra (campioana en titre a României) și CSU Craiova.  La Giurgiu și Severin, echipele antrenate de Ionuț Popa și Claudiu Niculescu vor juca foarte probabil închis.

În aceste condiții, cotele pentru 1 pauză – 1 final sunt generoase: 2.23 în Astra – ACS Poli, și 2.58 în CSU – Voluntari! Așadar, îți faci o cotă de 5.734 dacă pariezi pe aceste două rezultate care ar impune gazdele drept favorite.

Pentru primul tău pariu, Superbet îți returneză miza până la 250 RON. Deschide-ți cont pe superbet.ro, pariază 500 RON pe 1/1 în semifinalele Cupei și poți câștiga 2800 RON! Dacă pariul e necâștigător, primești înapoi jumătate din miză!

Profită de cotele Superbet pentru Semifinala Astra – ACS Poli:

https://www.superbet.ro/match/1118476/astra—acs-poli

În condițiile în care gazdele sunt obligate să câștige, oaspeții sunt la rândul lot obligați să înscrie minim o dată.

Pentru GG Superbet.ro îți oferă cotă 2.00 în Astra – ACS Poli și 2.05 în CSU – Voluntari. Dacă iei pe bilet aceste două pariuri, ajungi la o cotă 4.10. La 500 RON pariați, câștigi peste 2000 RON!

Profită de cotele Superbet pentru semifinala CSU Craiova – Voluntari:

https://www.superbet.ro/match/1118475/csu-craiova—voluntari

3 echipe au câștigat trofeul Cupei României în Finale jucate în provincie: CFR Cluj timp de 3 sezoane consecutive, între 2008-2010, în finalele jucate la Târgu Jiu, Piatra Neamț și Iași. Steaua a câștigat de 2 ori Cupa României la Brașov, de fiecare dată în fața lui Dinamo, în 1989 și 2011. Rapid a câștigat pe Dan Păltinișanu chiar în fața lui Poli Finala din 2007. În 2017, Finala se joacă din nou în afara Bucureștiului. Noul Ilie Oană din Ploiești va găzdui marele meci, Sâmbătă 27 Mai! Pariază de acum pe formația care își va trece în palmares trofeul.

Profită de cotele Superbet.ro pentru câștigătoarea Cupei României:

https://www.superbet.ro/pariuri-speciale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here