Home Alte Sporturi Remontada marca Sorana Cârstea! Pliskova nu a mai înțeles nimic!

Remontada marca Sorana Cârstea! Pliskova nu a mai înțeles nimic!

0

Partidă fenomenală reușită de jucătoarea noastră, Sorana Cârstea, în optimile turneului de la Beijing, unde a dat piept cu ocupanta locului 4 în ierarhia WTA, Karolina Pliskova!

Sorana a pășit cu stângul în partidă, pierzându-și serviciul chiar din primul game al meciului, dar până la urmă s-a dovedit a fi singurul cedat de tenismena noastră în primul set, aceasta adjudecându-și-l cu scorul de 6-1.

Setul 2 a avut o evoluție cu totul diferită, jucătoarea din Cehia părând hotărâtă să revină în meci și ducând repede scorul la 3-0 la game-uri. Sorana a reușit un re-break, apoi și-a câștigat serviciul, ducând scorul la 3-2 pentru Pliskova și dând semne de revenire în set.

Au urmat apoi două game-uri cedate ușor de compatrioata noastră, iar la 2-5, pe propriul serviciu, cehoaica beneficia de 4 mingi de set!

Ce s-a întâmplat până la urmă? Sorana a dat dovadă de un spirit de luptă fantastic, revenind de la 0-40, alergând după fiecare minge, iar eforturile i-au fost răsplătite cu vârf și îndesat! Sorana a câștigat 5 game-uri la rând, închizând meciul cu 6-1/7-5 într-o manieră care a ridicat publicul în picioare!

Cârstea și-a asigurat astfel locul în sferturile turneului, unde va evolua împotriva câștigătoarei meciului dintre Jelena Ostapenko și favorita publicului, Shuai Peng.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version