Home Alte Sporturi Ronald Gavril va lupta din nou pentru titlul mondial WBC la supermijlocie

Ronald Gavril va lupta din nou pentru titlul mondial WBC la supermijlocie

0

Pugilistul român Ronald ”The Thrill” Gavril va lupta din nou pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, pe 17 februarie, la Las Vegas, după ce americanul David Benavidez, deţinătorul centurii, a acceptat să-i acorde revanşa.

”În septembrie Floyd Mayweather a fost lângă ring la controversata mea înfrângere în faţa lui Benavidez şi a spus că merit o revanşă, iar ea a venit: va fi pe 17 februarie, la Mandalay Bay în Las Vegas”, a scris Gavril în reţelele de socializare.

În septembrie, Ronald Gavril a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfăşurată la Las Vegas. Benavidez (20 ani îăn acel moment) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

David Benavidez, care a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri (17 KO), a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar şi cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie, scrie Agerpres.

Ronald Gavril a ratat şansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version