Home Alte Sporturi Simona Halep şi Viktorija Golubic deschid meciul România – Elveţia de la...

Simona Halep şi Viktorija Golubic deschid meciul România – Elveţia de la Cluj

0

Simona Halep şi Viktorija Golubic vor deschide sâmbătă meciul de tenis România – Elveţia din barajul de promovare în Grupa Mondială a Fed Cup, conform tragerii la sorţi efectuată vineri de primarul Emil Boc la Hotel Platinia din Cluj-Napoca.

Irina Begu şi Timea Bacsinzky vor juca în partida a doua de sâmbătă.

Simona Halep, nr. 1 mondial, şi Viktorija Golubic nu s-au mai înfruntat până acum în circuitul WTA sau Fed Cup. Irina Begu este condusă cu 2-1 la meciurile directe, dar românca s-a impus în ultima lor partidă, în sferturi la Estoril, cu 6-3, 7-6 (6).

Duminică, Simona Halep o va întâlni pe Timea Bacsinzky în prima partidă de simplu, iar Begu va juca cu Viktorija Golubic în a doua partidă de simplu.

La dublu, Simona Halep şi Irina Begu vor primi replica perechii Patty Schnyder/Jil Teichman.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Foto: sportpictures.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version