Home Alte Sporturi Hochei: Covid-19 a afectat până la capăt parcursul „lupilor” în Cupa Continentală

Hochei: Covid-19 a afectat până la capăt parcursul „lupilor” în Cupa Continentală

0

Probleme acute de lot, cauzate de accidentări plus cazuri pozitive de Covid-19, au afectat puternic evoluţia echipei de hochei Corona Wolves Braşov în turneul de la Amiens, în cadrul grupei D al turului doi al Cupei Continentale.  „Lupii” au pierdut în faţa gazdelor de la Amiens, scor 6-0 (2-0, 1-0, 3-0), iar sâmbătă în faţa campioana Italiei, Asiago Hockey 1935, scor 4-2 (2-0, 0-0, 2-2), golurile braşovenilor fiind semnate de Zagidullin (53’30”) şi Kovacs (58’33”).

Duminică, nu s-a mai disputat ultimul joc, cel cu slovenii de la HDD Jesenice. În ciuda faptului că echipa Braşovului a fost testată PCR înainte de plecarea spre Amiens şi tot lotul deplasat la turneu a primit rezultat negativ, din păcate unul dintre jucători s-a pozitivat la Covid-19 după primele două meciuri ale grupei. Astfel, din cauza faptului că o parte dintre jucătorii din lot au fost consideraţi „contacţi direcţi”, echipa nu a mai putut intra pe gheaţă duminică.
„Braşov Wolves a făcut toate eforturile pentru a-şi respecta blazonul şi a respecta competiţia şi a reuşit deplasarea în ciuda numeroaselor indisponibilităţi, prezentându-se la turneu cu doar 17 jucători, însă din păcate pentru noi turneul s-a încheiat după două meciuri. Din păcate se va pune şi problema disputării urmatoarelor meciuri din Erste Liga, avându-se în vedere că nu vom dispune de suficienţi jucători valizi, o parte dintre jucătorii care nu au făcut deplasarea fiind, de asemenea, depistaţi pozitiv”, au explicat oficialii secţiei de hochei de la Corona.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version