Home Alte Sporturi Decizie oficiala! Campionatele Europene 2017 vor avea loc la Sala Polivalentă din...

Decizie oficiala! Campionatele Europene 2017 vor avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

0

Dupa ce Sala Polivalenta din Bucuresti nici macar nu e inceputa, Uniunea Europeană de Gimnastică, alături de Federația Română de Gimnastică, anunță în mod oficial că ediția din anul 2017 a Campionatelor Europene de gimnastică se va desfășura în Sala Polivalentă din municipiul Cluj-Napoca, în perioada 19-24 aprilie.

În comunicatul semnat de președintele FRG, Adrian Stoica, se arată că inițiativa de a face demersurile necesare pentru obținerea organizării în România a celei de 7-a ediții a CE de gimnastică individuale seniori, masculin și feminin, în luna aprilie 2017, a fost luată la data de 11.12.2013 de Federația Română de Gimnastică, alături de S.C. OMV Petrom S.A., Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Generală a Municipiului București și Fundația ‘Casa Campionilor’.

Cu aceasta ocazie, presedintele UEG, Georges Guelzec declara: „Uniunea Europeană de Gimnastică este pe deplin conștientă de faptul că situația creată nu este imputabilă Federației Române de Gimnastică. Suntem pe deplin convinși și încrezători că prietenii noștri români vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a organiza acest eveniment la înălțimea așteptărilor gimnaștilor, a partenerilor noștri și la nivelul tehnic cerut de un asemenea eveniment”.

Romania nu a mai organizat CE de gimnastica din 1957.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version