Home Baschet Turneu amical de Baschet la Pitesti – Foto

Turneu amical de Baschet la Pitesti – Foto

0

Ieri a inceput in sala Sporturilor din Pitesti turneul amical la baschet masculin “George Ziguli”, memorial ce poarta numele fostului antrenor al echipei BCM U Pitesti, decedat anul trecut. La acest turneu participa echipele BCM U Pitesti, CSU Sibiu, Lukoil Academic Sofia (campioana entitre in Bulgaria) si Steaua CSM Eximbank.

Prima partida a inceput la orele 17:00, oponente fiind Steaua CSM Eximbank si bulgarii de la Academic Sofia. Partida a fost pe atat de spectaculoasa, pe atat de incrancenata, dovada fii si scorul strans inregistrat pe tabela. Meciul a inceput cu o ofensiva puternica a bulgarilor care au condus ostilitatile in primele minute, luand conducerea pe tabela. Usor usor, stelistii au revenit in meci, au combinat frumos si primul sfert s-a terminat in favoarea bucurestenilor, 22-17. Urmatoarele doua sferturi au aratat o echipa a bulgarilor foarte artagoasa, cu o defensive agresiva si cu un nr. 3 Zeljko Sakic in mare forma la linia de 3 puncte. La pauza mare tabela arata 44 – 45 si la finalului sfertului 3 scorul a fost 55 – 61. Totusi, stelistii au facut un sfert 4 excelent, reusind sa revina in final gratie mai ales lui Marco Marinovic, care a reusit un total de 24 de puncte in tot meciul. Rezultat final 81 – 77 si militarii arata un joc destul de consistent inainte de debutul sezonului oficial.

In cel de-al doilea meci al zilei, BCM U Pitesti a intalnit formatia CSU Sibiu. Meciul a avut parte de mult spectacol, faze spectaculoase, combinatii de efect si mai ales de cateva slam –dunk-uri extraordinare. Gazdele au fost tot timpul la conducerea partidei, sustinuti si de o sala arhiplina care au incurajat frenetic echipa. Sfertul 1 s-a terminat cu scorul de 26 – 18, in timp ce la pauza mare tabela arata 44 – 31. Nici sfertul 3 nu a adus mari surprize in desfasurarea jocului, inregistrandu-se un scor de 69 – 53 si la final, pitestenii s-au impus cu 84 – 69, calificandu-se astfel in finala mare de maine alaturi de echipa bucuresteana.

 

Astfel, programul jocurilor pentru data de 17 septembrie se prezinta astfel:

Finala mica : CSU Sibiu vs Lukoil Academic Sofia , 17:00

Finala mare : BCM U Pitesti vs Steaua CSM Eximbank, 19:00

Galerie Foto:

t1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version