Home Fără categorie Strategia X-Brothers–TEST LIVE–Etapele 4 si 5

Strategia X-Brothers–TEST LIVE–Etapele 4 si 5

0

Dupa 2 zile de pauza din cauza ofertei foarte sarace, putem relua parcursul nostru pentru testarea acestei strategii. Avand in vedere ca astazi se disputa 11 meciuri in returul turul 3 de calificari pentru Champions League, oferta pare ceva mai generoasa. Daca vrei sa consulti principiile strategiei, o poti face AICI. Rezultatele de pana acum ale strategiei le poti consulta AICI.
Asadar, in primul combo vom alege 2 meciuri care s-au incheiat tot la egalitate in tur, echipele care se intalnesc fiind destul de echilibrate. Partizan nu a dominat Steaua la Bucuresti la fel cum a facut-o Trencin, insa era aproape sa dea lovitura. In retur atmosfera va fi incendiara, dar asta nu inseamna ca publicul va reusi sa si inscrie. Personal ma astept chiar si la prelungiri. In cel de-al doilea meci, CSKA Moscova cauta la Praga pe Toyota Arena sa se califice in play-off, avand in vedere ca in tur au reusit doar 2-2 cu Sparta pe teren propriu.
In cel de-al doilea combo, echipa care  l-a lansat pe ZLATAN, Malmo FF, primeste vizita lui Red Bull Salzburg, echipa de la care am multe asteptari, ii vad chiar in optimile Champions League in acest an. Insa dupa 2-0 in tur, poate ca nu vor forta prea tare si se vor multumi si cu 1-1, sa speram. A doua selectie este egalul dintre Club Brugge si Panathinaikos, 2-1 pentru greci in tur, va fi un meci pe viata si pe moarte.

pariuri X

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version