Home Fără categorie Simona Halep a abandonat în primul tur la Beijing (WTA)

Simona Halep a abandonat în primul tur la Beijing (WTA)

0

Simona Halep s-a retras in primul tur al turneului WTA de la Beijing, China, la scorul de 5-4 pentru Lara Arruabarrena din Spania, din cauza unor probleme medicale aparute la piciorul stang.

Partida in cauza a inceput bine pentru Halep, care a facut break in primul game, conducand cu 1-0. A urmat apoi un rebreak pentru Arruabarrena, dar apoi doua puncte la rand castigate de Simona, care conducea cu 3-1, pentru prima data la o diferenta de doua game-uri.

La 3-2 pentru Halep, aceasta a acuzat probleme medicale la piciorul stang si a chemat medicul competitiei, care a examinat-o mai multe minute pe sportiva din Romania.

Jocul a continuat totusi, dar Simona nu a mai putut rabda la 5-4 pentru iberica, atunci anuntand ca se retrage din cauza acestor probleme suparatoare la picior, alegand in acelasi timp sa nici nu riste pentru a nu-si agrava starea, avand in vedere apropierea Turneului Campioanelor.

Partida a durat doar 51 de minute.

Simona pierde o noua sansa de a ajunge intr-o faza superioara a unui turneu asiatic, al treilea la rand practic, dupa eliminarile premature de la Guangzhou si Wuhan.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version