Home Fără categorie Povestea RUGBY-ului–episodul 10 – Avancronica partidei Romania – Canada

Povestea RUGBY-ului–episodul 10 – Avancronica partidei Romania – Canada

0

CUPA MONDIALA la RUGBY
EDITIA a VIII-a
18 Septembrie – 31 octombrie 2015
ANGLIA
Episodul 10
DACO –STEJARII ROMANIEI lupta, incepand cu partida de astazi, cu CANADA, pentru calificarea DIRECTA la CUPA MONDIALA DIN 2019 !
Daca invingem CANADA si in ultimul meci, ITALIA, ceea ce ne sta in putinta, vom realiza, cea mai mare performanta din istoria, glorioasa, de altfel, a rugby-ului romanesc !
Staff-ul tehnic al echipei noastre va incepe partida de la ora 18.45, de pe Stadionul LEICESTER, cu CANADA, cu urmatorul XV: LAZAR, TURASHVILLI, ION –POPARLAN, Van HERDEN, URSACHE –LUCACI, MACOVEI(Cpt.), SURUGIU, WIRINGI –BOTEZATU, VLAICU, KINIKINILAU, LEMNARU – FERCU .
Ieri, ARGENTINA a invins fara sa forteze, TONGA cu 45 -16 si a promovat in sferturi, ca si IRLANDA,din grupa noastra, 16 -9 , cu ITALIA, care a obtinut punctul bonus defensiv ! Pana acum s-au calificat in sferturi, AUSTRALIA si TARA GALILOR, SUD –AFRICA si, cel mai probabil, SCOTIA, NOUA ZEELANDA si ARGENTINA si FRANTA si IRLANDA .
Astazi se mai joaca partida FIJI –URUGUAY, de la ora 22.00.
DACO –STEJARII nostri au ca model moral, isprava remarcabila a Echipei de tenis de masa –feminin a ROMANIEI, care a cucrerit trei medalii-una de aur si doua de argint, prin Elizaveta SAMARA, la individual-campioana europeana, cu ECHIPA –vice-campioana europeana si la dublu –argint, la Campionatul European de tenis de masa !
O performanta care trebuie aplaudata de intreaga natiune romana ! O lectie de inalta valoare si demnitate sportiva ! Bravo fetelor, felicitari Staff-ului tehnic si tuturor celor care au pus umarul la realizarea ei ! JOS PALARIA !
La rugby, Timisoara Saracens castiga prima editie a Cupei REGELUI SI Cupa ROMANIEI (17 -14 cu Steaua ) . Bravos !
Am invins U.E.F.A. cu tinerii avocati ai Federatiei si vom juca partida cu Finlanda , joi -8 octombrie, cu Arena Nationala plina ! Hai ROMANIA…la Campionatul EUROPEI !
Pana la Victoria de joi, Victorie azi, la rugby !
Gheorghe SOANA

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version