Home Fără categorie Prima reactie dupa victoria Romaniei in fata Canadei la CM de rugby:...

Prima reactie dupa victoria Romaniei in fata Canadei la CM de rugby: Nu am renunțat nicio clipă

0

Romania a invins Canada la CM de rugby cu 17-15, marti seara, desi era condusa la un moment dat cu 15-0, in al treilea meci al nostru la Cupa Mondiala din Anglia.

„O victorie entuziasmantă pentru echipa noastră. Nu am jucat foarte bine toate cele 80 de minute. Şi din nou am pierdut un jucător, destul de repede. Asta a făcut o mare diferenţă. Dar aşa cum am spus mereu despre devotamentul şi determinarea jucătorilor mei, au făcut-o din nou şi au reuşit să câştige meciul. Am spus mereu că asta e o semifinală pentru noi. Acum trebuie să jucăm finala cu Italia. Cel mai important lucru este că vreau să mulţumesc Canadei pentru meci, cred că au fost foarte buni. Dar vreau să le mulţumesc şi jucătorilor mei pentru că, încă o dată, şi-au arătat determinarea. Meciul cu Italia urmează acum şi este unul dificil pentru noi, dar lucrurile par ceva mai simple pentru că am reuşit acest rezultat mare azi”, puncta antrenorul nationalei Romaniei, Lynn Howells, dupa meci, la DigiSport.

Dupa aceasta victorie, clasamentul grupei D este următorul: 1. Irlanda – 14 puncte (3 meciuri), 2. Franţa – 14 puncte (3 meciuri), 3. Italia – 5 puncte (3 meciuri), 4. România – 4 puncte (3 meciuri), 5. Canada – 2 puncte (4 meciuri).

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din 2019.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version