Home Fotbal Raul Rusescu s-a întors la prima dragoste, FCSB

Raul Rusescu s-a întors la prima dragoste, FCSB

0

Raul Rusescu, fotbalist care ultima oară a evoluat la gruparea turcă Osmanlispor, a semnat un contract valabil două sezoane cu FCSB, informează site-ul oficial al clubului bucureştean.

„FCSB anunţă că Raul Rusescu va îmbrăca tricoul roş-albastru în următoarele două sezoane. Atacantul în vârstă de 30 de ani, care şi-a ales tradiţionalul tricou cu numărul 24, a semnat luni contractul şi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Raul va evolua, astfel, pentru a treia oară la echipa noastră, pentru care a mai jucat între 2011 şi 2013, respectiv 2014 şi 2015, câştigând două titluri de campion al României, Cupa României, Cupa Ligii şi titlul de golgheter al Ligii I în sezonul 2012-2013. De asemenea, în cele 123 de partide jucate pentru „roş-albaştri” în toate competiţiile, Raul a înscris de 54 de ori şi a oferit 21 pase de gol”, se arată pe site-ul citat.

Raul Rusescu a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, Steaua Bucureşti, Sevilla, Braga şi Osmanlispor.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version