Home Fotbal Egal între două echipe neînvinse până acum în Liga 1, Botoșani și...

Egal între două echipe neînvinse până acum în Liga 1, Botoșani și Astra

0

FC Botoşani şi Astra au remizat, 1-1, în Moldova, în meciul de deschidere al etapei a patra a Ligii 1 Betano. Ongenda, în minutul 10, şi Bejan, 29 de minute mai târziu, au semnat golurile unei remize care păstrează invincibilitatea ambelor echipe.

Fost fotbalist la PSG, Ongenda a avut nevoie de doar zece minute în primul meci ca titular pentru a le arăta suporterilor ce poate. Bejan a respins neglijent, francezul a şutat excepţional de la 25 de metri, Lazar nu a avut replică şi tabela s-a modificat devreme. Apoi, Soiledis l-a copiat, dar şutul său (minutul 13) s-a oprit în bară.

După două ocazii ale lui Alibec, titular şi el în premieră de la revenirea la Astra, Pap a ieşit eronat pe o centare a lui Radunovic şi asta l-a costat. Atent, Bejan l-a dat la o parte pe Burcă, a marcat cu capul şi a stabilit ceea ce avea să fie scorul final, 1-1, scrie Mediafax.

S-a terminat 1-1 după un meci cu şase cartonaşe galbene şi o eliminare, iar FC Botoşani şi Astra urcă, de mână, pe podiumul Ligii 1 Betano. Ambele au şase puncte acumulate dintr-o victorie şi trei rezultate de egalitate şi se află la un punct în spatele liderului Gaz Metan. Cum, însă, au deschis etapa, e de aşteptat să fie depăşite de mai multe etape.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version