Home Fotbal Jumatate din lotul lui Dinamo sunt copii

Jumatate din lotul lui Dinamo sunt copii

0

În afara israelianului Dia Saba, care este deocamdată în probe, Dinamo nu a făcut nicio mişcare pentru întărirea lotului în acestă vară. Astfel, în cantonamentul de la Săcele, din cei 16 jucători prezenţi, şapte sunt juniori.

Dinamo nu face deocamdată nicio mişcare importantă pe piaţa transferurilor. Boubacar, Marius Niculae, Traian Marc, Nicolae Grigore, Machado şi Marian Cristescu au plecat în această vară, dar şefii din Ştefan cel Mare nu se grăbesc să completeze lotul. Astfel, şapte juniori au mers în cantonament cu alb-roşiii.

„Sper ca cei din conducere vor aduce jucători cu experiență, pentru că nu putem juca numai cu juniori. Am colegi în echipă cu zece sau opt ani mai mici, pentru mine este incredibil”, a declarat atacantul Kamil Bilinski.

Doar 16 jucători se pregătesc in cantonamentul de la Brașov. Printre ei este şi Alin Dudea, un fundaş central de 18 ani, care are planuri mari pentru sezonul viitor.

„Sunt bucuros că am făcut pasul la echipa mare și sper să nu dezamăgesc, încerc să mă pregătesc cât mai bine și să rămân aici, poate în sezonul următor o să și debutez la echipa mare”, a spus Dudea.

Cu Dinamo se pregătește și israelianul Dia Saba, care a jucat în ultimele șase luni pentru Maccabi Netanya.

 

sursa digisport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version