Home Fotbal Steaua ca si calificata, dupa 2-0 la Trencin

Steaua ca si calificata, dupa 2-0 la Trencin

0

Al-3-lea meci pentru Radoi si compania, in noua stagiune, a insemnat si prima victorie. Dupa transferul lui Tade, care a fost folosit aseara asa cum era de asteptat, echipa a inceput sa-si intre in ritm si sa joace fotbal.

Pressingul agresiv si bineinteles randamentul dat de Hamroun si Tade, au decis soarta partidei in favoarea ros-albastrilor. Dupa un 2-0 sec la slovaci, Steaua e ca si calificata mai departe, fiind greu de crezut dupa jocul de aseara, ca se mai poate intampla ceva.

La finalul partidei Radoi a tinut sa precizeze:

„In prima repriza nu am jucat ceea ce ne-am propus, am dezamagit putin. Ne-a fost teama si nu inteleg de ce, avem o experienţa mai mare decat ei. E bine ca ne-am schimbat atitudinea in partea a doua, ne-au ajutat fotbalistii care au intrat. Au stiut sa speculeze spatiile si greselile adversarilor.
Am incercat sa dau o consistenta jocului cu Hamroun. El poate elimina adversari din joc, e foarte rapid. E normal ca Hamroun si Nicusor Stanciu sa fie laudati pentru ca au marcat, dar toata echipa a muncit si merita felicitata. Eu am avut emotii pentru baieti”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version