Home Fotbal Show total la Giurgiu cu 6 goluri !!

Show total la Giurgiu cu 6 goluri !!

0

Astra Giurgiu a pierdut meciul de aseara cu scorul de 5-1 in fata ASA Targu Mures, dupa un meci in care nu au prea pus probleme. Se pare ca lipsa unui atacant veritabil si jocurile din 3 in 3 zile si-au pus amprenta asupra jocului celor de la Astra.

Printre remarcatii jocului au fost Silviu Lung Jr de o parte si Axente de cealalta parte. In tabara Astrei, Silviu aproape ca a gafat tot jocul, 2 dintre gafe fiind decisive, iar la Mures, Axente a facut ce a vrut din apararea adversa, o aparare total improvizata ce-i drept.  Singurul semn vital de la giurgiuveni, a venit in min 24, cand vedeta echipei Budescu, si-a asezat un sut de o finete superba, exact sub bara portii lui Stancioiu.

Muresenii au practicat un joc pragmatic, cele mai multe ocazii au venit dupa contra-atacuri, iar defensiv vorbind au fost imperiali, nu le-au dat nicio sansa baietilor lui Sumudica sa creeze. Se poate spune ca Liga 1 nu a mai avut parte de foarte mult timp de un asa meci.

”M-am chinuit sa aduc atacanti, dar toti fug de Romania. Toti cer bani inainte, se tem de Romania, nu vor sa vina aici, dupa ce au auzit ca sunt cluburi in insolventa si ca nu se platesc peste tot banii la timp. Daca l-as avea acasa, l-as aduce”, a conchis Sumudica.
”Nu se poate sa te prezinti asa la un joc. Nu-mi amintesc de cand am pierdut la un asemenea scor, 1-5, nici nu stiu daca am pierdut vreodata. Am facut cadou primele doua goluri, la golul al doilea a fost gafa lui Silvica, apoi si la golul al treilea am pierdut o minge la 30 de metri.
Este clar ca avem probleme, nu avem jucatorii care ne trebuie, nu avem atacanti, am fost nevoit sa-l folosesc acolo pe Budescu”, a mai spus Sumigol.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version