Home Fotbal Florin Marin: „Eu si Mihaita Ianovschi vom raspunde de rezultatele echipei”

Florin Marin: „Eu si Mihaita Ianovschi vom raspunde de rezultatele echipei”

0

Astazi in jurul orei 10, Rapid a prezentat noul staff tehnic, oficial, intr-o conferinta de presa la care au participat, Ovidiu Burca, Florin Marin si Mihaita Ianovschi.

Printre cele mai importante puncte din declaratiile celor 3:

Ovidiu Burca:

„Virgil Draghia are noul contract in fata, consideram ca termenii noului contract sunt decenti, toata lumea il doreste la club, el stie asta foarte bine, mingea este in terenul lui acum. In zilele urmatoare va vom anunta si numele jucatorilor cu care Rapid va semna, e vorba si de straini cu experienta care sa aduca un plus echipei, pe langa toti tinerii jucatori de la echipa de viitor.”

Noul antrenor Florin Marin:

„Dupa discutiile pe care le-am purtat cu domnii Moraru si Burca, am acceptat sa vin la Rapid. Este o onoare pentru mine sa vin la acest club de traditie. Cunosc situatia de la Rapid, aici am facut primii pasi in fotbal, am fost si antrenor secund si sunt convins ca nu vor fi probleme de adaptare. Eu si Mihaita Ianovschi vom raspunde de rezultatele echipei. Fac un apel la suporteri sa lase orgoliile deoparte si sa vina alaturi de echipa. Principala preocupare e sa facem o echipa competitiva si sa ne indeplinim obiectivul, promovarea.”

Mihaita Ianovschi antrenor secund:

„Cred ca dintre cei 3 care suntem aici, eu sunt cel mai fericit. V-am rugat de o saptamana sa aveti rabdare. Acum, clubul nostru are presedinte, antrenor principal si este pe fagasul normal. Vom face tot ce depinde de noi pentru a aduce Rapidul acolo unde ii este locul, adica pe prima scena.”

 

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version