Home Fotbal Budescu e vedeta Ligii 1 si nu se gandeste la Steaua

Budescu e vedeta Ligii 1 si nu se gandeste la Steaua

0

Constantin Budescu pare cel mai in forma jucator roman la ora actuala, dupa un start excelent in care a reusit sa marcheze 8 goluri in 6 meciuri. De remarcat ca majoritatea golurilor sunt niste bijuterii, suturi plasate din afara careului mare sau din lovitura libera.

Acesta se declara fericiti la Astra, unde au reusit sa-i scoata din Europa pe cei de la West Ham si unde la ora actuala exista un lot capabil de a castiga toate trofeele din Romania.

Budescu a precizat si care au fost „tatonarile” cu clubul lui Gigi Becali: “Au fost doar discutii pe la club, cu mine n-a vorbit nimeni nimic. Daca antrenorul decide, nu pot sa ma cert cu antrenorul. Daca nu joci, normal ca nu ești multumit, nu esti fotbalist daca esti multumit ca stai pe banca.”

Miercuri 12 august Astra va primi vizita Stelei la Giurgiu, un meci in care se va juca pe contre: “Este un meci acasa si vrem sa castigam cu Steaua, pentru ca n-am castigat niciun meci acasa in acest sezon. Steaua e o echipa buna, din ce am vazut la televizor. O sa avem un meci foarte dificil acasa. Toate meciurile sunt grele. Am vazut ca Steaua si-a luat atacant, a venit Tade. Poate ca Tade nu s-a adaptat, speram sa tina si la meciul cu noi perioada lui de acomodare. a declarat Budescu intr-o interventie telefonica la digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version