Home Fotbal Mihai Roman a semnat cu Nec Nijmegen !

Mihai Roman a semnat cu Nec Nijmegen !

0

Atacantul celor de la Pandurii Tg Jiu, Mihai Roman (23 ani) a semnat in cursul zilei de ieri cu olandezii de la Nec Nijmegen, pe o durata de 3 ani. Narcis Raducan, presedintele gorjenilor a confirmat transferul atacantului roman.

”Am luat act de dorinţa enormă a lui Mihai de a juca într-un campionat mai atractiv fotbalistic. Bineînţeles, nici suma obţinută în urma transferului nu este de neglijat. Mai ales că vom deţine şi 15 la sută dintr-un viitor transfer, ceea ce va dubla suma. În câteva zile vom aloca o parte din aceşti bani pentru a aduce un atacant de acelaşi nivel”

Mihai Roman este foarte bucuros de transferul in Olanda si-l priveste ca un pas inainte.

”Sunt bucuros că voi pleca în prima ligă olandeză şi cariera mea continuă traseul ascendent pe care mi l-am propus. Mulţumesc conducerii şi antrenorului că au înţeles dorinţa mea. Le doresc multă baftă băieţilor să ajungă acolo unde le e locul, în play-off, să facă fericiţi minunaţii noştri suporteri”

Mihai Roman a fost al-2-lea golgeter al sezonului trecut, cu 16 goluri inscrise. Suma transferului la olandezi se situeaza in jurul sumei de 800.000 euro.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version