Home Fotbal Dinamo transfera pentru titlu, ultimul pe lista Paul Anton

Dinamo transfera pentru titlu, ultimul pe lista Paul Anton

0

Dinamovistii nu s-au lasat pana in ultima zi cu transferurile, iar ultimul pe lista adus la limita, e chiar mijlocasul defensiv al celor de la Pandurii, Paul Anton.

Rezultatele bune de la inceputul campionatului, pozitia din clasament si mana libera pe care a primit-o Mircea Rednic dupa plecarea lui Dinu Gheorghe de la echipa, ii fac pe dinamovisti sa se gandeasca din ce in ce mai serios la titlu.

“Un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult, pentru care nea Mircea (Rednic n.r.) a insistat foarte mult. Eu cred că este un jucător de echipă națională. S-au făcut niște eforturi speciale, mă refer și la domnul Negoiță, care a făcut niște eforturi, pentru că mai erau probleme între jucător și Pandurii, de bani neprimiți, și s-au reglat. Acum așteptăm să se integreze cât mai repede în formula de bază.

Din ce am vorbit eu cu el, nu este pregătit 100% fizic. S-a antrenat cu echipa, dar echipa plecând în deplasare, el a stat acasă și nu a mai făcut antrenamente organizat. E un jucător care este un real câștig pentru Dinamo și am mare încredere în valoarea lui ca jucător și în modul în care se va impune la noi.” a declarat Danciulescu la digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version