Home Fotbal Steaua invinge Concordia si urca pe podium

Steaua invinge Concordia si urca pe podium

0

Steaua a reusit sa invinga aseara pe Concordia Chiajna cu scorul de 3 – 1, dupa o gafa a lui Matache si un nou penalty pentru ros-albastri. Aceasta victorie i-a adus pe baietii lui Radoi, pe locul 3, reusind sa-i detroneze pe Pandurii si depasind si Dinamo.

Diferenta de puncte intre primele 5 echipe e de doar 3 puncte, iar forma echipelor flucteaza niciuna nereusind un parcurs perfect.

Meciul s-a desfasurat intr-o atmosfera sumbra, care numai a spectacol fotbalistic nu dadea senzatia, fiind undeva la 1000 de spectatori. Fanii ros-albastri se pare ca nu mai doresc sa sustina echipa lui Becali, dupa scandalul cu CSA, mai ales ca palmaresul, stema si stadionul Ghencea sunt ale armatei.

Pe langa golul marcat de Varela dupa gafa monumentala a lui Matache, si penalty-ul transformat de Stanciu, au mai marcat Chipciu, care nu a avut de cine sa fie huiduit de aceasta data si Vali Lazar dintr-un alt penalty in minutele de prelungire.

Etapa viitoare Steaua intalneste Voluntari tot pe National Arena, iar Chiajna merge in Stefan Cel Mare contra celor de la Dinamo.

Rezumat video

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version