Home Handbal Cupe Europene Declarațiile lui Helle Thomsen, înainte de debutul lui CSM București în grupele...

Declarațiile lui Helle Thomsen, înainte de debutul lui CSM București în grupele Champions League

0
Helle Thomsen

Daneza Helle Thomsen, antrenoarea echipei feminine CSM București, a opinat înaintea primului meci din stagiunea 2017/2018 a Ligii Campionilor la handbal feminin, că jucătoarele sale au ajuns la un nivel bun de joc care trebuie confirmat în confruntarea cu slovenele de la Krim Ljubljana, programată sâmbătă la Sala Polivalentă din Capitală (ora 20,00).

CSM București, care a disputat patru meciuri în Liga Florilor și a obținut tot atâtea succese, marcând în medie 31,7 goluri, vizează o nouă calificare în Final Four al Ligii Campionilor de la Budapesta. În sezonul trecut al Ligii Campionilor, CSM București a întâlnit Krim Ljubljana în grupa principală 2 și s-a impus în ambele jocuri: 24-21 în deplasare și 28-26 acasă.

Thomsen a a avut cuvinte de apreciere despre nivelul Ligii Florilor: ”Cred că liga română este bună, sunt echipe bune și respectăm fiecare echipă cu care jucăm. Așa este și în Liga Campionilor, sunt echipe foarte bune dar și echipe cu nivel mai scăzut. Dar nu trebuie să te consideri învingător înainte de a juca. Și uneori dacă te crezi superior, poți să iei bătaie”.

Antrenoarea daneză a precizat că nu există probleme medicale înaintea meciului de sâmbătă și întreg lotul este valid.

”Așteptăm meciul de sâmbătă din Liga Campionilor pe care îl vom juca acasă. Krim e o echipă bună, ați văzut anul trecut cum joacă. Are un joc rapid, așa că va fi cu adevărat un meci important pentru noi și va trebui să jucăm bine în apărare. Acum jucăm mai bine decât la startul sezonului, ne-am antrenat bine și cred că suntem acum pregătite pentru Liga Campionilor. Cred că avem nevoie de mai multe jocuri pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, dar ne-am antrenat bine, am jucat bine. Însă e nevoie de mai multe antrenamente și meciuri pentru a crește unitatea echipei și sigur putem juca și mai bine decât acum”.

Meciul din Liga Campionilor va fi arbitrat de danezele Kjersti Arntsen și Guro Roen. În celălalt meci din grupa A, formația daneză Nykobing Falster primește tot sâmbătă vizita polonezelor de la Vistal Gdynia.

Foto: sportpictures.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version