Home Handbal Feminin Alexandru Dedu a anunțat care este obiectivul naționalei României la EURO 2018

Alexandru Dedu a anunțat care este obiectivul naționalei României la EURO 2018

0

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a precizat, miercuri, cu prilejul unei conferinţe de presă desfăşurat la RIN Grand Hotel, că echipa naţională feminină de senioare va avea ca obiectiv la Campionatul European din Franţa (29 noiembrie-16 decembrie) o clasare pe locurile 1-6.

În perioada 23-30 septembrie, selecţionerul Ambros Martin conduce un stagiu de pregătire la Bucureşti, la care participă loturile A şi B, pregătite ce va fi finalizată cu o dublă în compania Poloniei, care se vor desfăşura cu porţile închise. La CE din Franţa, România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia.

”Personal şi eu şi selecţionerul avem nişte obiective. Pentru toată lumea aşa cum ne-am angajat în faţa finanţatorului nostru, MTS, obiectivul este o clasare pe locurile 1-6”, a precizat şeful FRH.

La ediţia 2016 a CE feminin din Suedia, România s-a clasat pe locul 5.

Meciurile de pregătire cu Polonia se vor juca fără spectatori, deşi Ambros Martin nu s-a arătat deranjat dacă accesul ar fi fost liber: ”Nu ştiu motivul pentru care se joacă fără spectatori. Sunt meciuri de pregătire, dar nu cred că ne putem ascunde tactica sau ce pregătim acum. Nu sunt secrete în aceste moment pentru adversari. Pentru mine nu contează, aş vrea ca oricine vrea să vadă naţională, o poate face, şi nu este pentru că vrem să ascundem vreo tactică specială”. Dedu a precizat însă că ”în mod normal” accesul nu va fi permis.

Foto: sportpictures.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version