Home Handbal Feminin CSM Bucuresti domina handbalul din Romania

CSM Bucuresti domina handbalul din Romania

0

In ciuda problemelor si scandalurilor de la varful primariei capitalei, clubul CSM Bucuresti isi vede de treaba, cocotandu-si echipele de handbal in topul clasamentului atat la fete cat si la baieti.

Astazi „tigrii” au consumat meciul din cea de-a sasea etapa a ligii nationale, bifand tot atatea victorii. In sala Rapid meciul a avut o singura directie, CSM-ul trecand de Danubius Galati cu 32-22, dupa ce la pauza conduceau cu doar 2 goluri, 15-13. Cei mai buni marcatori ai CSM-ului au fost Andrei Negru cu 8 goluri si Krsto Milosevic cu 6.

„Tigroaicele” s-au deplasat la Zalau pentru a da piept cu formatia locala antrenata de Gheorghe Tadici, omologul lui „Tata Puiu” din handbal. In primele 20 de minute echipa gazda a reusit sa tina piept campioanei si chiar sa conduca, insa de cand au apasat acceleratia, supervedetele CSM-ului nu s-au mai oprit. Cu aceeasi Linde Jorgensen in forma de zile mari, bucurestencele au plecat cu cea de-a 5-a victorie din tot atatea meciuri, 37-23, ocupand in mod normal primul loc al clasamentului. Cu un golaveraj 172-112, tigroaicele au cel mai bun atac dupa 5 runde.

Rezultatele actualizate in timp real, programul si clasamentele la zi din Liga Nationala atat feminin cat si masculin, le puteti consulta AICI.

 

Catalin Mihalache

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version