Home Handbal Feminin Rezumatele celei de-a treia zile de la CM Handbal Feminin 2015

Rezumatele celei de-a treia zile de la CM Handbal Feminin 2015

0

GRUPA C

GERMANIA vs. ARGENTINA 33-13 (17-8)

In minutul 11, Susan Muller inscria al 7-lea sau gol in aceasta partida, ducand scorul la 8-1, cu un procentaj de reusita de 100%! Era foarte clar ca va fi doar o demonstratie de forta a Germaniei in aceasta partida, drept pentru care jucatoarea lui Bietigheim a fost inlocuita, pentru a nu risca vreo accidentare. Ea a ramas si cea mai buna marcatoare a partidei, de la Argentina au inscris de cate 4 ori Luciana Mendoza si Elke Karsten.

CONGO vs. BRAZILIA 11-26 (4-14)

Meci fara probleme pentru brazilience, Alexandra Nascimento de la Baia Mare a fost golgheter cu 7 goluri din 7 aruncari. Mayssa Pessoa a evoluat in acest meci si a avut 10 parade la cele 21 de suturi ale africancelor, inclusiv 1 lovitura de pedeapsa din 4.

COREEA vs. FRANTA 22-22 (11-11)

Un nou thriller in aceasta grupa in care este implicata campioana Asiei. Meciul a fost de o intensitate maxima, cu numeroase oportunitati si eliminari pe final, practic oricare din echipe ar fi putut castiga. Franta se distantase la 3 goluri diferenta in ultimele 10 minute, insa asiaticele au revenit preluand conducerea la 22-21. Jihae Jung a inscris de 8 ori pentru Coreea, pentru Franta remarcandu-se Estelle Nze Minko cu 7 goluri.

GRUPA D

PUERTO RICO vs. NORVEGIA 13-39 (6-17)

Spre amuzamentul intregii sali, Puerto Rico a condus Norvegia cu 2-0, desigur niciun suporter nordic din cei 2000 prezenti la Arena Nord nu si-a facut macar pentru o secunda probleme ca s-ar putea prefigura o surpriza, desi pentru Norvegia piesa grea Heidi Loke a fost menajata si nu a evoluat nici macar o secunda, la fel si portarita Kari Grimsbo. Linn Sulland a fost jucatoarea meciului cu 7 goluri din 7 aruncari.

RUSIA vs. SPANIA 28-26 (16-14)

Un meci foarte bun intre doua dintre cele mai puternice echipe ale turneului de pana acum. Cele doua echipe au mers brat la brat pana inspre minutul 53 cand Rusia a reusit sa se desprinda la 4 goluri diferenta. Irina Bliznova a inscris de 7 ori pentru rusoaice, in timp ce pentru iberice, din nou, cea mai buna marcatoare a fost Carmen Martin cu 6 reusite, boltele sale fiind aplaudate la scena deschisa de suporterii norvegieni prezenti in Arena Nord.

KAZAKHSTAN vs. ROMANIA 20-36 (12-18)

Tot ce trebuie sa stiti despre meciul tricolorelor puteti gasi in acest articol.

In grupele A si B a fost zi de pauza, urmand ca astazi sa avem zi de meciuri in toate grupele, capul de afis, evident, ROMANIA vs. Spania, de la 19.15, ora Romaniei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version