Home Handbal Feminin Esec si cu Rusia! Romania pierde al treilea meci la rand la...

Esec si cu Rusia! Romania pierde al treilea meci la rand la Campionatul Mondial, scor 27-30 cu Federatia Rusa

0

Selecționata României a fost învinsă de reprezentativa Rusiei cu scorul de 30-27 (17-16), vineri, la Frederikshavn, în ultimul său meci din Grupa D a Campionatului Mondial.

Meciul a fost unul fara miza, avand in vedere ca Rusia era sigura de locul 1, iar Romania de locul 4, ultimul care asigura calificarea in optimi.

Scorul la pauza a fost strans, dupa o prima parte echilibrata. Rusia a înscris primul gol al partidei, dar apoi echipa noastră a preluat controlul jocului și s-a desprins la 3-1. Apoi, Rusia a egalat la 4, 5 si 6.

A fost mai apoi 12-10 pentru Rusia, pentru ca fetele noastre sa egaleze din nou, dar elevele lui Trefilov sa intre la cabine cu avantaj minim, 17-16.

Romania a marcat de 4 ori la rand dupa pauza, ducand scorul la 20-18. Am condus si la 3 goluri, 22-19, dar a venit apoi o noua cadere a sportivelor noastre, care 14 minute la rand nu au marcat!

S-a terminat 30-27, meritat pentru fetele din Rusia, care merg in optimi de pe primul loc.

Legat de antrenorul nostru, Thomas Ryde, trebuie sa spunem ca el a experimentat si in acest meci, fiind dupa partida multumit de faptul ca a gasit o formula buna in aparare cu Mica Bradeanu pe dreapta.

El este increzator ca va aduna toate aspectele pozitive din aceste 3 esecuri la rand si le va utiliza in optimi in meciul cu Brazilia. El si-a dorit foarte mult sa jucam cu Brazilia, nu cu Franta in optimi, iar dorinta i s-a implinit, Brazilia castigand dramatic (21-20) cu un gol de la mijlocul terenului, dupa ce Franta egalase cu 2 secunde inainte de final.

Iata marcatoarele noastre: Gabriella Szucs (1 gol), Adriana Nechita (4 goluri), Crina Pintea, Cristina Neagu (6), Aurelia Brădeanu (2), Gabriela Perianu (1), Luciana Marin (1), Valentina Ardean-Elisei (6), Oana Manea, Ana-Maria Tănăsie (1), Melinda Geiger (2), Eliza Buceschi (1), Laura Chiper (2).

Luni, în optimile de finală, România va întâlni echipa Braziliei, campioana mondială en titre, care a câștigat Grupa C.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version