Home Handbal Feminin Reactia Cristinei Neagu si a lui Tomas Ryde, dupa calificarea senzationala a...

Reactia Cristinei Neagu si a lui Tomas Ryde, dupa calificarea senzationala a Romaniei

0

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, dupa o victorie uriasa in fata Danemarcei, tara gazda, scor 31-30, dupa 2 reprize de prelungiri.

Dupa meci, iata ce a spus cea mai buna jucatoare din meciul cu Danemarca: „Sunt extrem de fericita pentru aceasta victorie. Am ratat acel 7 metri, am incercat sa ma ridic. Acestea sunt momentele cele mai grele din viata unui sportiv. Am demonstrat inca o data ca am avut o victorie unita. Am castigat impotriva absolut tuturor! Tuturor! Le multumesc acestor fete minunate, am facut un meci extraordinar!

Sa le fie rusine celor care ne-au criticat! Cand spunem ca jucam pentru noi, spunem ca jucam pentru noi si familiile noastre! Vreau sa le multumesc oamenilor care ne-au sustinut indiferent de rezultate”, a spus Cristina Neagu la Dolce Sport.

La interviul DolceSport a fost si antrenorul Tomas Ryde, care a declarat: „Am incercat sa iau cele mai bune solutii in defensiva. Au fost cateva probleme, dar am incercat sa jucam, sa iesim la atac. Paula Ungureanu a fost fantastica, i-am dat o pauza ca s-o introduc in poarta cu mintea limpede. Pe Cristina Neagu nu pot fi suparat pentru acel 7 metri”, a spus Tomas Ryde pentru Dolce Sport.

Romania va infrunta Norvegia in semifinale, vineri seara pe 18 decembrie.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version