Home Handbal Cupe Europene CSM București nu mai joacă împotriva rusoaicelor de la CSKA Moscova în...

CSM București nu mai joacă împotriva rusoaicelor de la CSKA Moscova în Liga Campionilor la handbal feminin

0

CSM București ar fi trebuit să le înfrunte vicecampioana Rusiei, CSKA Moscova, în optimile de finală din Liga Campionilor. EHF a anunțat excluderea adversarei din competiție, pe fondul războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. 

Toate reprezentantele Rusiei și Belarusului au fost excluse pe termen nelimitat din competițiile internaționale de handbal. CSM București nu va mai juca împotriva lui CSKA Moscova, dar încă nu este sigură dacă va merge în sferturile de finală sau dacă va trebui să întâlnească altă adversară.

„În această seară a avut loc o ședință extraordinară a comitetului executiv al Federației Europene de Handbal, în urma recomandărilor Comitetului Internațional Olimpic și a situației din Ucraina.
Aceștia au decis suspendarea din orice competiție europeană a echipelor naționale și de club din Rusia și Belarus, care intră în vigoare imediat, până la o nouă decizie în acest sens.
În următoarele zile urmează să restructureze diferitele competiții europene, atât la nivel național, cât și la nivel de club”, se arată în comunicatul emis de CSM București.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version