Home Handbal Feminin CSM București câștigă duelul echipelor invincibile din Liga Națională de handbal feminin!...

CSM București câștigă duelul echipelor invincibile din Liga Națională de handbal feminin! Rezultatele complete din etapa cu numărul 7

0

Etapa cu numărul 7 din Liga națională de handbal feminin a adus duelul singurelor formații neînvinse, Baia Mare și CSM București. „Tigroaicele” au câștigat la 5 puncte diferență, 28-23, și se desprind în fruntea clasamentului.

  • Etapa cu numărul 7 din „Liga Florilor MOL” s-a desfășurat în același format inovativ, adoptat pe fondul pandemiei de coronavirus. Meciurile s-au disputat pe 12 și 13 ianuarie, în „Sala Sporturilor DP Colibași”, din Brașov.

Între două meciuri importante în Liga Campionilor, CSM București a fost nevoită să înfrunte și o contracandidată la pozițiile fruntașe în competiția internă. Meciul cu Baia Mare a fost decis din prima repriză, încheiată 18-11. Cu o portăriță aflată în zi de grație, Denisa Dedu terminând cu 18 parade, cu 2 interi extrem de preciși, Cristina Neagu și Barbora Lazovic, și cu Crina Pintea dominantă pe pivot, bucureștencele au păstrat un avans linișititor până în final.

De la Minaur, în evidență a ieșit Kovacevic, marcatoare a 5 goluri. Golgeterul partidei a fost interul stânga al naționalei. Cristina Neagu a punctat de 8 ori.

Rapid, prima victorie cu Carlos Viver

Rapid, echipă cu un buget important în acest sezon, a reușit o mutare total neașteptată. L-a numit antrenor pe Carlos Viver, selecționerul naționalei de handbal feminin a Spaniei. Ibericul a reușit primul succes oficial de la venirea în România. Rapid a trecut clar de Universitatea Cluj, scor 30-23.

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost Eliza Buceschi, cu 7 goluri din 10 aruncări. Kassoma a secundat-o cu 5 reușite. Vizuete, de la clujence, a înscris și ea 6 goluri.

Vâlcea și Cisnădie pun presiune pe CSM București

SCM Râmnicu Vâlcea, cealaltă reprezentată a României în Liga Campionilor, a tremurat pentru victorie. A fost condusă de Gloria Buzău aproape tot meciul, dar a întors pe final, datorită unei defensive extrem de sigure și unor intervenții miraculoase ale croatei Marta Batinovic.

Măgura Cisnădie continuă parcursul impresionant din actuala stagiune. Echipa antrenată de Alexandru Weber a reușit scorul etapei, 25-12 împotriva celor de la FC Slatina. Sibiencele au ajuns pe locul secund în Liga Florilor, cu 16 puncte.

Rezultatele complete ale etapei cu numărul 7 din Liga Florilor:

  • CS Activ Prahova – CS Dacia Mioveni 17-21
  • Rapid București – CSU Cluj-Napoca 30-23
  • CSM Slatina – Măgura Cisnădie 12-25
  • HC Zalău – CSM Craiova 24-18
  • Gloria Bistrița – HC Dunărea Brăila 32-25
  • Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea 19-21
  • CS Minaur Baia Mare – CSM București 23-18

Clasamentul Ligii Florilor după primele 7 runde:

FOTO: Flashscore

FOTO: Flahscore

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version