Pugilistul român Ronald ”The Thrill” Gavril va lupta din nou pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, pe 17 februarie, la Las Vegas, după ce americanul David Benavidez, deţinătorul centurii, a acceptat să-i acorde revanşa.

”În septembrie Floyd Mayweather a fost lângă ring la controversata mea înfrângere în faţa lui Benavidez şi a spus că merit o revanşă, iar ea a venit: va fi pe 17 februarie, la Mandalay Bay în Las Vegas”, a scris Gavril în reţelele de socializare.

În septembrie, Ronald Gavril a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfăşurată la Las Vegas. Benavidez (20 ani îăn acel moment) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

David Benavidez, care a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri (17 KO), a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar şi cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie, scrie Agerpres.

Ronald Gavril a ratat şansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.