Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska în două seturi, cu 6-4, 6-3.

Meciul dintre Begu (28 ani, 55 WTA), cap de serie numărul 7, şi Radwanska (29 ani, 60 WTA) a durat o oră şi 57 de minute (timp efectiv), dar a fost întrerupt de două ori de ploaie. Jocul a fost oprit pentru prima oară la finalul primului set, iar apoi la 4-3 pentru româncă, Begu câştigând apoi ultimele două ghemuri ale întâlnirii.

Românca a avut un as şi a comis 7 duble greşeli, în timp ce Radwanska a făcut 3 duble greşeli, scrie Agerpres.

Begu, care a luat titlul la Seul în 2015, şi-a asigurat un cec de 6.175 dolari şi 60 de puncte WTA, urmând să joace vineri cu grecoaica Maria Sakkari, a treia favorită. Begu a câştigat singurul meci cu Sakkari (23 ani, 32 WTA), în 2016, în primul tur la Miami, cu 6-1, 6-3.

Irina Begu şi Raluca Olaru trebuiau să joace joi şi la dublu, în sferturi, contra taiwanezelor Shu-Ying Hsieh/Su-Wei Hsieh, dar meciul a fost reprogramat pentru vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.