David Popovici (17 ani), dublul campion mondial la natație, își donează casca și ochelarii cu care a participat la competiția organizată la Budapesta. 

„David Popovici, dublu campion mondial la nataţie, donează casca şi ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 şi 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreună cu fetiţa şi cei doi băieţi, în contextul unei situaţii familiale dificile. Pentru ei, David s-a alăturat Hope and Homes for Children şi face un apel la donaţii pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici; la finalul campaniei (1 – 26 august 2022), unul dintre donatori va intra în posesia căştii şi a ochelarilor lui David, prin tragere la sorţi”, se menţionează într-un comunicat emis de Agerpres.

David Popovici, gest de mare campion

„Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţin bine, eu îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută un fost sportiv de performanţă, aflat într-o situaţie de viaţă dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susţineţi şi îmi sunteţi aproape, ca această lună să faceţi o donaţie pentru căsuţa Florentinei”, a spus David Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.