Ana Bogdan (30 ani, 49 WTA) a cucerit turneul BCR Iași Open. În finala a învins-o pe Irina Begu (32 ani, 31 WTA), scor 6-2, 7-6(6).

Ana Bogdan și-a apărat titlul cucerit în 2022 la competiția organizată la Iași, pe zgură. Campioana a fost recompensată cu un cec în valoare de 13.040 de euro și cu 160 de puncte în clasamentul WTA.

Ana Bogdan, emoționată până la lacrimi

Am emoții mai mari acum decât am avut în timpul meciului, pentru că încă nu realizez ce s-a întâmplat și cred că încă visez! Am visat foarte mult la acest moment și mi-am dorit extrem de mult să țin încă o dată acest trofeu în brațe. Iată că am reușit!

Acest trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu (n.r. – începe să plângă). Ducem lupte pe care puțini le știu, sunt lupte în spatele cortinei, dar pentru mine acest trofeu simbolizează acea putere interioară pe care fiecare dintre noi o avem și pe care trebuie să o scoatem la suprafață. Să arătăm că putem să ne îndeplinim visurile!

Irina, îți doresc din tot sufletul mult succes și, crede-mă, datorită ție am încercat să fiu mai bună azi, să-mi ridic nivelul. Îți mulțumesc din suflet. Cel mai greu moment din viața noastră e acel moment în care trebuie să jucăm una împotriva celeilalte„, a spus Ana Bogdan, potrivit Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.