Joi, 1 august, România a obținut medaliile cu numărul 3 și 4 la Jocurile Olimpice. Ambele au venit în competițiile de canotaj. 

Medaliile României de la Paris vin pe calea apei. David Popovici a scris istorie cu titlul olimpic în proba de 200 de metri liber. Tot sportivul legitimat la CS Dinamo a obținut un bronz la 100 de metri liber.

Joi a venit rândul canotorilor să își treacă numele pe lista medaliaților. Simona Radiș și Ancuța Bodnar au luat argintul în proba de dublu rame feminin.

Câteva minute mai târziu, Andrei Cornea și Marian Enache au răsturnat toate calculele hârtiei. Au pornit de pe culoarul 1 în proba de dublu rame masculin. Nimeni și nimic nu le-a putut sta în cale în drumul către aur!

„Normal că se simte obosela pentru că acum adrenalina începe să scadă și ne resimțim un pic după această cursă care a fost intensă, am împins la maximum fiecare lovitură și se pare că am fost primii la linia de sosire, ceea ce ne bucură foarte mult” au fost primele cuvinte ale lui Marian Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.