Pugilistul Lucian Bute s-a declarat pregătit pentru meciul cu britancul James DeGale, de sâmbătă, de la Quebec, el afirmând că principalul său scop este acela de a-şi recupera centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

Lupta va avea loc duminica la ora 6 dimineata, ora Romaniei.

Partida nu va fi televizata, ci doar va putea fi auzita la Radio Romania Actualitati.

„Scopul meu este să-mi recuperez centura. Aşa cum am spus mereu în ultima vreme, mi-am regăsit plăcerea de a boxa. Nu-mi place să revin la meciul cu Froch (n.r. – înfrângerea în faţa englezului Carl Froch din 2012), dar atunci eram accidentat la mână şi la picior şi nu eram cu mintea acolo. Nu vreau să-i iau din merite lui Froch, dar astăzi sunt la apt sută la sută. Sunt mai concentrat, mai calm, nu sunt accidentat. Sunt pregătit şi foarte mulţumit că pot boxa din nou aici”, a declarat Bute, după cântarul oficial.

Lucian Bute a mai boxat de patru ori la Quebec şi speră ca a cincea oară să-şi recupereze centura pe care a deţinut-o mai bine de patru ani şi jumătate, între octombrie 2007 şi mai 2012. Unul dintre succesele lui cele mai importante a fost la 5 noiembrie 2011, când l-a învins pe Glen Johnson, în sala Colisee Pepsi, în faţa a peste 15.000 de spectatori.

Cronica luptei lui Bute, si a victoriei lui, sa speram, va fi imediat dupa eveniment pe Global Sports.ro.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.