Vedeta formației masculine de baschet BC Mureș, Goran Martinic, a părăsit echipa în urma problemelor materiale cu care se confruntă clubul, luându-și la revedere de la fani într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

„Dragi mureșeni! Vreau să să spun că în această zi plec din Târgu Mureș și vreau să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest timp frumos petrecut în Mureș. Îmi pare rău pentru că a trebuit să iau această decizie și să plec așa. Mi-aș dori să vină o zi în care sper ca toți să înțelegeți decizia mea. Voi știți că vă privesc ca pe prietenii mei, nu ca pe fanii mei, și îmi va fi dor de voi toți. Aș dori să le mulțumesc antrenorilor Szászgáspár Barnabás, George Trif și Cristian Jakab și președintelui (BC Mureș, n.r.) Beres Lorant pentru sprijin și îmi exprim speranța că vor rezolva toate problemele, iar Mureșul va redeveni fi la fel ca înainte. Huj-huj hajra! Dumnezeu să vă binecuvânteze”, se arată în mesajul lui Goran Martinic.

Goran Martinic este al doilea jucător care și-a anunțat plecarea, după Demarius Bolds, pe fondul reducerilor salariale generate de necesitatea plății datoriilor, dar și din lipsa finanțării de la bugetul local.

Din cauza acestor probleme materiale, BC Mureș a amânat inclusiv meciul de prezentarea lotului, care trebuia să aibă loc duminică seara.

Lotul BC Mureș va fi antrenat de Szászgáspár Barnabás și de George Trif, cei doi tehnicieni exprimându-și speranța că vor rămâne la lot mai mulți jucători experimentați, pentru ca cei șapte jucători tineri preluați din pepiniera clubului să se poată acomoda cu competițiile din campionatul național, scrie Agerpres.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.