Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe și-a încheiat aventura europeană din acest sezon. Campioana României la baschet feminin a pierdut și returul cu formația franceză LDLC ASVEL Féminin, 83-87 (21-25, 24-22, 8-14, 30-26), miercuri seară, în cadrul optimilor de finală ale Eurocup. Chiar dacă au avut parte de o atmosferă foarte frumoasă, fanii umplând Sepsi Arena și în ciuda unei evoluții reușite, covăsnencele nu au reușit să se impună, Lyon dovedindu-se mult prea puternică pentru „alb-verzi”. De atfel, în tur, franțuzoaicele se impuseseră cu 91-76.

Mununga (17 puncte), Cave (14), Gödri-Părău (11), Jespersen (11), Hristova (11), Jones (9), Gereben (7), Ghizilă (3), Mititelu, Orbán, Cătinean și Pop au fost jucătoarele pe care antrenorul bonsiac Zoran Mikes s-a bazat în returul de la Sfântu Gheorghe.

Astfel, Sepsi rămâne cu cea mai mai vechea sa performanță europeană, cea din 2021, când a reușit să ajungă până în sferturile de finală ale Eurocup.

„Am avut un parcurs destul de greu. Am luptat mult s[ ajungem până aici! Nu am reușit, din păcate, dar cred că am încheiat cu un meci buni. Le mulțumim fanilor, care au venit în număr mare la sală. Am pielea de găină și acum, după ce jocul s-a încheiat, datorită lor!”, a spus Annemarie Gödri-Părău, cea mai experimentată baschetbalistă a celor de la Sepsi-SIC:

Cadi La Seu, Zaragoza (ambele din Spania), Galatasaray (Turcia), Elitzur Ramla (Israel), Venezia (Italia), ESB Villeneuve, Lyon și Angers (toate trei din Franța) sunt echipele care vor juca în sferturi, în acest an.

FOTO Miska Brigitta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.