Sala Dinamo a gazduit un spectacol foarte reusit pentru o seara de vineri, incununat cu o super victorie a baschetbalistilor favoriti in fata unei sali pline. Oaspetii „cainilor” au fost chiar vicecampionii de la BC Mures, care, la o prima vedere, ar fi pornit ca favoriti in fata unei echipe proaspat promovate.

Primul sfert a fost foarte echilibrat, cu diferente mici de scor in favoarea cainilor, care au luat initiativa pe tabela de marcaj. BC Mures a reusit o revenire de 8 puncte consecutive de la 19-15, incheind primul sfert in avantaj, 19-23.

Sfertul doi a fost la fel de echilibrat, iar la pauza tabela indica 38-43.

A urmat o a doua repriza in care dinamovistii au ametit adversarul, terminand sfertul 3 in avantaj 58-53, reusind chiar sa mareasca diferenta pana la final, 81-69, in uralele celor peste 2000 de spectatori.

„Terrierii” folositi de antrenorul Aleksandar Todorov pentru acest succes au fost: Marko Sutalo–18puncte, Karolis Babkausks-13 puncte, Pavel Marinov-12 puncte, Nenad Sulovici-12 puncte, Hrvoje Vucic-9 puncte, Noah James Dahlamn-9 puncte, Iulian Orbeanu-5 puncte, Vlad Corpodean-3 puncte si Omer Tal-1 punct.

De partea cealalta, principalii marcatori au fost Ousmane Baro cu 18 puncte si Ivan Ivanovic cu 17 puncte.

Dinamovistii au reusit 10 cosuri de 3 puncte, 20 de cosuri de 2 puncte si au transformat 11 aruncari libere, in vreme ce BC Mures a reusit 9 cosuri de 3 puncte, 20 de cosuri de 2 puncte si 2 aruncari libere.

Pentru Dinamo urmeaza deplasarea la Pitesti, in timp ce BC Mures va primi vizita celor de la CSMU Oradea.

Rezultatele complete, programul jocurilor si clasamentele actualizate ale Ligii Nationale de Baschet atat la masculin cat si la feminin, sunt disponibile pentru iubitorii baschetului AICI.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.