DINAMO Bucuresti este o echipa de luat in seama in chiar primul sezon de la revenirea in Liga Nationala de Baschet Masculin. Dupa o pauza de 2 ani, suporterii baschetului dinamovist privesc increzatori si incantati jocurile echipei. Nu intamplator media de spectatori la jocurile de baschet ale echipei din Stefan cel Mare este peste cea de la oricare alt sport, excluzand fotbalul.

Aproximativ 1500 de specatatori au asistat si in aceasta seara la o noua victorie in Liga Nationala. Trebuie mentionat si faptul ca meciul s-a bucurat si de o promovare „ca la carte”, prilejuindu-ne astfel sa transmitem felicitari pe aceasta cale departamentului de marketing.

Victima ” terierilor” din aceasta seara, a 3-a din 4 meciuri sustinute in acest sezon, este Energia Targu Jiu, echipa care evolueaza in Europe Cup, martea viitoare urmand sa intalneasca KB Prishtina. Meciul a fost unul foarte echilibrat, drept dovada si scorul pe sferturi: 21-18, 41-41, 59-59 si 83-77. De departe, omul meciului a fost bulgarul Pavel Marinov cu 27 de puncte inscrise si 9 recuperari.

Dupa aceasta victorie, DINAMO s-a instalat in fotoliul de lider si se pregateste de o deplasare la Galati unde joi 29 octombrie de la ora 18.00 va intalni pe Phoenix Galati, o alta nou promovata.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.