U-BT Cluj-Napoca, campioana României la baschet masculin, și-a aflat adversarele din următoarea ediție de Eurocup, a doua competiție ca nivel din baschetul european.

U-BT Cluj-Napoca le va înfrunta în grupă pe Ratiopharm Ulm (Germania), JL Bourg-en-Bresse (Franţa), Lietkabelis Panevezys (Lituania), Buducnost Podgorica (Muntenegru), Turk Telekom Ankara (Turcia), Aris Salonic (Grecia), Dolomiti Energia Trento (Italia) şi Slask Wroclaw (Polonia).

„Evident, încă nu ştim loturile echipelor sau ce achiziţii vor face adversarele. Pe de altă parte, vom întâlni nume importante, care au tradiţie şi experienţă în competiţiile europene. Vom juca cu echipa care a câştigat EuroCup în sezonul precedent, dar şi cu finalista (Turk Telekom Ankara, n. red.). Ambele vor fi extrem de puternice. Cu siguranţă suporterii noştri trebuie să se aştepte la un baschet de calitate în cel puţin 9 dintre meciurile de acasă, sperăm noi şi mai multe. Îi aşteptăm pe fani alături de noi şi ne dorim să facem o performanţă mai bună decât anul trecut”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.