U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe CSM Oradea în finala Ligii Naționale de baschet masculin. A fost 4-2 la general, victorie 70-59 în meciul de duminică.

U-BT Cluj-Napoca continuă să domine baschetul masculin. Susținuți de peste 10.000 de spectatori, elevii lui Mihai Silvășan au dus la bun sfârșit „remontada” din fața rivalilor de la Oradea, campionii sezonului regular. Pentru U-BT este al treilea titlu consecutiv. Au ajuns la un total de 8 trofee!

Proaspeții campioni ai României au sărbătorit într-un mod unic, cu o baie în Someș. Alături de baschetbaliști a fost și trofeul!

Mihai Silvășan, după un nou titlu

„Cu siguranță mă simt relaxat acum. A fost o finală grea. A fost o finală foarte greu, în special pentru că am pierdut primele două meciuri de la Oradea. Țin să le mulțumesc băieților pentru puterea mentală de care au dat dovadă. Nu e deloc ușor să câștigi patru meciuri la rând în fața unei echipe cum e Oradea. Nu am nimic de spus mai inteligent decât atât. Le mulțumesc jucătorilor, staff-ului. Mulțumesc familiei care a fost alături de mine. Acum să ne bucurăm.

Sunt extrem de bucuros că am făcut fericiți atâția oameni. Dacă mă întrebai acum șase că la un meci de Liga Națională să fie sala polivalentă plină, ziceam că nu, nu se poate. Anul trecut am umplut-o în cupele europene. Anul acesta am umplut-o în Liga Națională. Cred că este un mare pas înainte pentru baschetul clujean și baschetul românesc”, a spus Mihai Silvășan după victoria cu CSM Oradea, potrivit Baschet.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.