Americanul Wendell C. J. Williams Jr. (33 de ani) va juca în sezonul 2023/2024 pentru Corona Brașov, formație nou-promovată în Divizia Națională.

Corona Brașov se anunță o formație de urmărit în noul sezon din baschetul românesc, odată cu transferul lui Wendell C. J. Williams, baschetbalist cu peste 50 de meciuri în NBA.

Doamnelor și domnilor, urmează SHOW DE NBA la Brașov! Un jucător din baschetul profesionist american și, ATENȚIE! fost component al NAȚIONALEI SUA vine să joace pentru Corona Brașov: Wendell „C. J.” Williams Jr. a jucat sezonul trecut și la fosta echipă a lui Ghiță Mureșan în Franța, Pau-Orthez.
În baschetul profesionist american, C.J. a jucat la Los Angeles Clippers, Minnesota Timberwolves (NBA). A făcut parte din mai multe echipe din ”G-League” (liga de dezvoltare a NBA).
În Europa, C.J. a jucat în Italia, Cipru, Turcia, Franța. Williams a mai jucat la Ironi Ness Ziona, în Israel. La Brașov vine de la Pau-Orthez, din Franța, echipa unde a jucat și românul nostru de NBA, Ghiță Mureșan, în 1992-1993 și 2000-2001.
”C.J.” este singurul baschetbalist din Liga Națională din România care a jucat în Naționala SUA! În 2017, el a câștigat FIBA America cu naționala Statelor Unite.
În comentarii, câteva dintre cele mai importante puncte marcate de Williams.Vom reveni cu declarații legate de acest transfer zilele care urmează”, se arată în comunicatul celor de la Corona Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.