MOLDE vs. DINAMO ZAGREB    in tur 1-1
Cateva amanunte pe care nu le cunoasteti ar fi faptul ca dupa eliminarea din tur, mijlocasul lui Dinamo Zagreb, Machado, a fost amendat de catre conducerea clubului cu aprox. 100.000 de Euro. Mai mult, acesta a intrat in conflict cu fanii, le-a aratat degetul mijlociu, conducerea clubului declarand ca dupa acest incident se vor desparti de el. Meciul se joaca pe teren sintetic, posibil avantaj pentru gazde. Molde in meciul tur s-a aparat pe doua linii, atacantii lui Dinamo gasind cu greu spatii de penetrare.
Cel mai probabil ca Molde va incerca sa apere acel 1-1 din tur care ii avantajeaza in momentul de fata, iar o decizie inteleapta ar fi sa mizam pe UNDER 2,5 goluri in meci la o cota de 1,69.
APOEL NICOSIA vs. MIDTJYLLAND      in tur 2-1
La sosirea danezilor, acestia au fost primiti cu mesajul „Bine ati venit in iadul in flacari!”.  Mesajul nu se referea doar la atmosfera creata de fanii ciprioti ci si la faptul ca astazi in Nicosia au fost 42 de grade Celsius si umiditate de 60-70%. In meciul tur apararea danezilor a gafat enorm, nu au echipa de Champions Leaague si nici macar nume. Cota 2.22 pentru 1 solist oferita de Winmasters este mai mult decat generoasa.
AJAX vs. RAPID VIENA     in tur 2-2
Ajax ar fi putut sa rezolve ecuatia calificarii din tur cand au condus cu 2-0 si au si ratat cateva ocazii. Apoi Rapid a reusit sa egaleze desi a avut si om eliminat din min 60. Ajax este echipa cu mai multa experienta in cupele europene, joaca un fotbal placut, deschis.
As propune un pariu mai riscant si interesant si anume AJAX castiga si PESTE 2,5 goluri in meci la o cota de 2.66.
MONACO vs. YOUNG BOYS BERNA    in tur 3-1
Cel mai util sfat ar fi sa ne ferim de acest meci. E genul de meci in care gazdele de azi s-au impus in tur cu 3-1 in deplasare. Se pot culca pe o ureche, isi pot menaja titularii, sau pot juca pe bune…Orice se poate intampla in astfel de meciuri cu rezultat care omoara returul, astfel ca cea mai buna decizie este evitarea oricarui tip de pariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.