ROMANIA fotbalistica fierbe! SERBIA da in clocot ! Partida PARTIZAN Belgrad -STEAUA Bucuresti, este parca desprinsa dintr-un serial de sience-fiction: stadionul este inrosit de fulgere si sageti de foc, amestecate cu tunetele galeriei! Echipele ies pe teren, in Infern. Un gol in plus pentru noi poate fi luminita de la capatul tunelului, in drumul spre inalta societate a fotbalului european, acolo unde ZEII se joaca cu milioanele de euro !
In tribune, sarbii toarna presiune cu limbi de foc, sonor si video, intr-o ,,COREGRAFIE” numai de ei stiuta !
Ocaziile incep sa apara la ambele porti Sarbii rateaza, Cojocaru e, cand pantera roz, cand bachetbalistul- minune, smulgand golul de pe fruntea vedetelor sarbe. Terminam greu prima repriza, imbratisati de Zana cea rea -FRICA , cea care sta lipita de noi ca raia cea perfida ! Baietii lui Mirel RADOI ies curajos la atac, plesnind fulgerator Frica, surprinsa de ambitia stelistilor. Ce-ar fi daca…dam gol si sarbii sunt parca vrajiti. Vin peste noi ca un val ucigator si ne egaleaza ! Totul se reia de la inceput ! Nimeni nu mai spune nimic ! Ne lasam dusi de valul ametitor al luptei din teren .
Frica ne da din nou tarcoale si incepem sa gresim, dar din nou Cojocaru e la post. Ma opresc aici. Ce va urma, vom vedea in ochii fatarnici ai FRICII ! Daca vom invinge, vom castiga Pariul cu… Frica ! Prin noi insine! Daca nu…
Ajuta-i, DOAMNE, pe Romani !

Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.