Pe stadionul The GREENYARDS METROSE din EDINBURGH s-a disputat cea de-a doua partida de pregatire a Nationalei de rugby a ROMANIEI, in compania formatiei scotiene EDINBURG, finalista a Cupei CHALLENGE.
Partida s-a incheiat cu victoria scotienilor cu 31-16, la pauza gazdele conducand cu 17-6. Scorul nu reflecta insa realitatea din teren, Stejarii dominind categoric repriza a doua, cand au realizat nu mai putin de 1o puncte! Din pacate, in finalul partidei, gazdele au inscris doua eseuri cu transformare dupa eseu, scorul devenind astfel 31-16.

Neatentiile in aparare se platesc, greseli sanctionate prompt de scotieni, lucru care trebuie sa dea de gandit staff-ului tehnic al echipei noastre. Stejarii au inceput bine jocul si au punctat prin VLAICU, care a transformat o penalitate: 3-0. Scotienii au ripostat prompt si au inscris trei eseuri, doar unul cu transformare, VLAICU punctand si el din lovitura de pedeapsa, scorul reprizei fiind de 17-6 pentru gazde, just dupa aspectul jocului.
Repriza adoua a fost una reusita pentru Stejari care au inscris un eseu prin APOSTOL, urmat de transformarea de dupa eseu reusita de DUMBRAVA,tot el reusind apoi si transformand o lovitura de pedeapsa, scorul devenind unul onorant pentru noi, 16-17 ! Au urmat insa cele doua eseuri, cu transformare si scorul final a fost de 31-16 pentru scotieni.

O partida plina de invataminte pentruStaff-ul tehnic si, desigur si pentru jucatori, mai ales ca pe 5 septembrie pe Arena,, ARCUL de TRIUMF,, ROMANIA va intilni, intr-un meci-test, puternica echipa TONGA !

Tot pe 5 septembrie, Arena va gazdui finala CUPEI REGELUI, intre echipele invingatoare in semifinalele ce se vor disputa pe 29 august, pe terenuri neutre intre : TIMISOARA Saracens- Universitatea CLUJ, respectiv, CSM Stiinta BAIA MARE -CSM OLIMPIA BUCURESTI .

Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.