Simona Halep s-a retras in primul tur al turneului WTA de la Beijing, China, la scorul de 5-4 pentru Lara Arruabarrena din Spania, din cauza unor probleme medicale aparute la piciorul stang.

Partida in cauza a inceput bine pentru Halep, care a facut break in primul game, conducand cu 1-0. A urmat apoi un rebreak pentru Arruabarrena, dar apoi doua puncte la rand castigate de Simona, care conducea cu 3-1, pentru prima data la o diferenta de doua game-uri.

La 3-2 pentru Halep, aceasta a acuzat probleme medicale la piciorul stang si a chemat medicul competitiei, care a examinat-o mai multe minute pe sportiva din Romania.

Jocul a continuat totusi, dar Simona nu a mai putut rabda la 5-4 pentru iberica, atunci anuntand ca se retrage din cauza acestor probleme suparatoare la picior, alegand in acelasi timp sa nici nu riste pentru a nu-si agrava starea, avand in vedere apropierea Turneului Campioanelor.

Partida a durat doar 51 de minute.

Simona pierde o noua sansa de a ajunge intr-o faza superioara a unui turneu asiatic, al treilea la rand practic, dupa eliminarile premature de la Guangzhou si Wuhan.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.