Si nu oricum ! Noua Zeelanda a ,,jumulit,, Cocosul Galic, administrand francezilor cea mai umilitoare infrangere, 62 -13, din evolutia de pana acum a lor la  Cupa Mondiala, Argentina a calcat ca un tavalug, 43 -20, peste darzenia irlandeza, dupa o repriza a doua de foc.
Africa de Sud a invins cu emotii, dar a invins cu 23 -19, o echipa a Tarii Galilor, ambitioasa si pusa pe fapte mari, iar Australia a trecut peste scotieni,cu 35 -34,  intr-un final de infarct, victorie obtinuta printr-o trasformare…care va intra cu siguranta in istoria glorioasa a cangurilor ! SCOTIA a ratat , la mustata, salvarea onoarei Europei la rugby !
Pe 24 octombrie pe celebra Arena Twickham London, Noua Zeelanda va intalni, in prima semifinala,  Africa de Sud (de la ora 18), iar pe 25 octombrie , pe aceeasi arena, la ora 22.00,  Argentina va infrunta Australia ! Ce partide ! Lectii de rugby, sau, mai corect spus, zilele in care Rugby-ul va fi, cu siguranta, Sportul Rege !
Finala mica se va disputa pe 30 octombrie, iar finala mare, pe 31 octombrie !
Editia a VIII-a a Cupei Mondiale va intra in istorie ca una a marilor surprize, unele sub semnul incredibilului, oferind lumii intregi spectacole sportive de neuitat, la care, spre mandria noastra au pus umarul si Daco –Stejarii nostrii ! Bravo, bravilor rugbisti ! Dar, despre isprava tricolorilor vom mai vorbi in acest serial ! Pana atunci sa savuram impreuna finalul acestei superbe competitii ! Merita !
Gheorghe SOANA   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.