Home Fără categorie Avancronica fotbal extern – Prezentarea etapei cu numarul 9 din Primera Division

Avancronica fotbal extern – Prezentarea etapei cu numarul 9 din Primera Division

0

Etapa curenta din Primera Division va incepe si ea tot vineri, campionatul spaniol pregatind o noua saptamana cu multe jocuri interesante si pline de spectaculozitate.

Vineri, singurul meci va incepe de la 21.30, intre Rayo Vallecano si Espanyol Barcelona. Locurile 9 si 15 din Spania joaca in aceasta partida. Razvan Rat este anuntat titular dupa un joc foarte bun la Barcelona, pierdut insa de echipa sa cu 5-2. Ultimul joc direct, 1-1. Trei infrangeri la rand pentru Rayo, in timp ce Espanyol are 3 victorii in 5 jocuri.  Caicedo a revenit cu bine din punct de vedere medical pentru oaspeti si va juca titular.

Echipele de start:

Rayo: Tono- Rat, Ze, Llorente, Tito- Trashor, Sanchez- Bebe, Ebert, Bangoura- Guerra.

Espanyol: Lopez- Arbilla, Gonzalez, Roco, Fuentes- Sanchez, Canas- Perez, Asensio, Alvarez- Caicedo.

Sambata, primul joc il avem de la 17, intre Celta Vigo si Real Madrid, liderele Spaniei cu 18 puncte. Cele doua sunt despartite doar de golaveraj, Real avand 18-2, Celta doar 17-8. Barca are si ea 18 puncte, dar golaveraj de 17-11. La Vigo, Barcelona a pierdut mai mult decat umilitor, 1-4! 4-2 pentru Real in ultimul meci direct. 0-0 pentru Real la PSG acum 2 zile, in grupele Ligii. 3 victorii si 2 egaluri pentru madrileni in ultimele 5 jocuri. 3 egaluri pentru Celta in ultimele partide.

Echipele de start:

Celta Vigo: Sergio Álvarez; Hugo Mallo, Gustavo Cabral, Sergi Gómez, Jonny; Augusto Fernández, Daniel Wass, Pablo Hernández; Fabián Orellana, Iago Aspas, Nolito.

Real Madrid: Keylor Navas, Danilo, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modrić, Jesé; Isco, Cristiano Ronaldo.

Granada – Betis va incepe sambata de la 19.15, un meci intre ultima clasata din Spania si locul 10. Gazdele au doar 5 puncte, Betis are 11. Ultimul meci direct, 2-1 Betis intr-un amical in luna august. Trei infrangeri si 2 egaluri pentru Granada in 5 jocuri, Betis are 2 victorii in trecutul apropiat cu Rayo si Gijon.

Echipele de start:

Granada: Fernandez- Biraghi, Mainz, Lomban, Foulquier- Marquez, Krhin, Perez- Isaac, El Arabi, Piti.

Betis: Adan- Piccini, Gonzalez, Westermann, Varela- N Diaye, Digard- Joaquin, Ceballos, Portillo- Castro.

Sevilla – Getafe se va juca tot sambata, de la 21.30. Joaca locurile 11 si 13 in Spania, Sevilla avand un start neasteptat de slab in acest sezon. Acum 2 zile, au jucat in fata lui Manchester City, au condus chiar in Anglia, dar au pierdut cu 2-1 in ultimul minut, in Liga Campionilor. Doar 2 victorii in ultimele 5 jocuri, stranse de andaluzi. Getafe are 3 victorii in 5 partide, ultima un 4-0 clar cu Las Palmas. Ultimul joc direct a fost 2-1 pentru cei din capitala Spaniei.

Echipele de start de pe Sanchez Pizjuan:

Sevilla: Rico- Tremoulinas, Rami, Kolodziejac, Coke- Krycjowiak, Morra- Vitolo, Banega, Reyes- Gameiro.

Getafe: Guaita- Suarez, Vergini, Alexis, Lago- Rodriguez, Lacen- Leon, Rodriguez, Sarabia- Vazquez.

In fine, ultimul meci de sambata este programat intre Malaga si La Coruna, de la ora 23.05. La Coruna e pe 6 cu 13 puncte, in timp ce Malaga a inceput prost anul, cu doar 6 puncte, primul loc peste linia de retrogradare.  1-1 in ultimul joc direct, cu o ultima victorie a lui Depor venind abia in 2013, un 1-0. Doua egaluri la rand pentru ei,  cu Bilbao si Granada. Malaga are 3 infrangeri in 5 jocuri, forma fiind foarte slaba pentru fosta echipa de sferturile Ligii.

Echipele de start:

Malaga: Kameni- Boka, Welington, Albentosa, Rosales- Tissone, Recio- Carlos, Duda, Horta- Charles.

Depor: Lux- Laure, Arribas, Sidnei, Navarro- Mora, Mosquera- Juanfran, Alberto, Fajr- Perez.

Duminica, ziua incepe cu Levante – Real Sociedad, de la ora 13. Meci intre locurile 16 si 18, doua echipe care au inceput slab acest campionat. Levante a invins totusi recent, acum 2 etape, fosta lidera Villarreal cu 1-0. In ultimul meci direct, Sociedad a invins cu 3-0. Din 2012 nu au mai invins oamenii din Valencia, cand scorul era 2-1. Trei infrangeri in 5 jocuri pentru gazde, acelasi palmares ca si bascii. Ultima victorie pentru ei a venit in septembrie, un 3-0 la Granada.

Echipele de start:

Levante: Ruben; Morales, Simao, Feddal, Juanfran, Tono; Casadesus, Ruben Garcia, Camarasa; Deyverson, Roger.

Real Sociedad: Rulli; Elustondo, Inigo, Gonzalez, Zaldua; Illarramendi, Pardo, Vela, Zurutuza, Canales; Agirretxe.

Incepand cu ora 17, avem programat jocul dintre Las Palmas si Villarreal. Oaspetii sunt fosta lidera a Spaniei, care acum a ajuns pe locul 5, cu 16 puncte. A surprins pe toata lumea acel esec, 0-1 cu Levante, moment in care submarinul galben era lider in Primera. Doua egaluri in ultimele 2 meciuri directe. Gazdele au 4 infrangeri in 5 meciuri, Villarreal 3 victorii.

Echipele de start:

Las Palmas: Varas; Simon, Aythami, Bigas, Garrido; Gomez, Mubarak; Aleman, Mesa, Viera; Araujo.

Villarreal: Areola; Mario, Jokic, Ruiz, Costa; Samu, Trigueros, Pina, Leiva; Baptistao, Soldado.

Barcelona – Eibar este urmatorul meci de duminica, incepand cu ora 19.15. Barca incearca sa tina pasul cu colegele sale de pe locul 1, Celta si Real. In plus, vine dupa un rezultat pozitiv la BATE Borisov, in Liga, scor 2-0, ambele goluri fiind marcate de Rakitic. Doar doua meciuri directe intre cele 2, 2-0 si 3-0 pentru Barca. Eibar are 3 egaluri in 5 jocuri, Barca 4 victorii si o infrangere, cu Sevilla, 1-2.

Echipele de start:

Barcelona: Claudio Bravo; Dani Alves, Gerard Piqué, Jérémy Mathieu, Jordi Alba; Sergio Busquets, Ivan Rakitić, Sergi Roberto; Sandro, Luis Suárez, Neymar,

Eibar: Asier Riesgo; Ander Capa, Mauro dos Santos, Iván Ramis, David Juncà; Dani García, Gonzalo Escalante, Saúl Berjón, Adrián González, Takashi Inui; Borja González,

Derbiul dintre Atletico Madrid si Valencia incheie ziua de duminica in Spania, incepand cu ora 21.30. Doua victorii la rand pentru gazde, care au triumfat recent in Liga, 4-0 cu Astana. Valencia a facut acelasi lucru, 2-1 acasa cu Gent din Belgia. Atletico este pe 4, Valencia pe 8. 1-1 in ultimul meci direct.

Echipele de start:

Atletico Madrid: Sotiriou; Juanfran, Gimenez, Godin, Luis; Correa, Fernandez, Mendes, Koke; Griezmann, Martinez.

Valencia: Jaume; Cancelo, Mustafi, Santos, Gaya; Parejo, Fuego, Gomes; Mina, Alcacer, Piatti.

In fine, ultimul meci al etapei va avea loc luni, cu incepere de la ora 21.30, intre Athletic Bilbao si Gijon. Locurile 12 si 14 in Spania, deci se anunta un duel echilibrat. Ultimul meci direct in 2012, un egal, 1-1. Ultima victorie Bilbao, un 3-0 in 2011. Ultima victorie Sporting, in 2009 abia, un 2-1. Rezultate echilibrate pentru oaspeti in ultimele 5 partide, 2 infrangeri, 1 victorie si un 1 egal, dar cu foarte multe goluri marcate, 3-3, 2-1, 2-3, 1-2, 1-2. Bilbao are 2 victorii in 5 ultime jocuri. Joi a castigat in UEL, 2-0 la Partizan Belgrad.

Dan Alexandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version