Romania a debutat astazi la cea de-a 22-a editie a Campionatului Mondial de Handbal Feminin, gazduit de Danemarca.

Primul adversar al fetelor noastre a fost nationala statului Puerto Rico, la prima participare din istorie la o asemenea competitie. Pentru tricolore a fost un antrenament destul de simplu, scorul final fiind 47-14, dupa ce la pauza conduceam cu 23-3.

Tomas Ryde a trimis in teren artileria grea, titulare fiind Paula Ungureanu,Ada Nechita, Mica Bradeanu, Cristina Neagu, Oana Manea, Melinda Geiger si Valentina Ardean Elisei. Acestea au inceput sa inscrie si apoi sa dispara, pe rand, definitiv, din joc, lasand loc valului nou de jucatoare propuse pentru nationala.

A marcat toata lumea, inclusiv portarul Ionica Munteanu, care a transformat o lovitura de pedeapsa in finalul meciului. Laura Chiper a fost principalul bombardier, cu 10 reusite, o evolutie foarte buna avand si Ana Maria TANASIE. cu 6 reusite. „Ma bucur ca am castigat si ca am avut o evolutie buna la meciul meu de debut la nationala„, a declarat  jucatoarea de la HCM Baia Mare.

Pe parcursul meciului, Tomas Ryde a exersat la multe faze superioritatea pe atac, inlocuind portarul cu jucator de camp.

Pentru nationala noastra, va urma un nou meci destul de usor, impotriva Kazakhstanului pe 7 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.